Ochrana ososbných údajov

Vyhlásenie spoločnosti

Spoločnosť DESIGN IN MOTION s. r. o. , so sídlom Madáchova 43, Bratislava 821 06 , IČO: 44 631 006, prevádzkovateľ internetového obchodu zavlahovesystemy.sk vyhlasuje, že náš systém je chránený proti zneužitiu osobných údajov a všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a
zaobchádza sa s nimi vždy v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.

Všetky osobné údaje sú starostlivo chránené a nie sú za žiadnych okolností poskytnuté tretej strane.


Aké osobné údaje od vás žiadame a zhromažďujeme?

Z dôvodu včasného vybavenia Vašej objednávky a informovania o jej priebehu potrebujeme poznať:
  • meno objednávateľa (resp. meno firmy, IČO a kontaktnú osobu)
  • adresu (fakturačnú a dodaciu)
  • telefónny a e-mailový kontakt
  • evidujeme všetky vaše objednávky, ktoré ste u nás realizovali


Prečo tieto údaje potrebujeme?

Na vybavenie vašej objednávky potrebujeme vedieť, za akých podmienok a kam ste si tovar objednali dodať.


Môžem tieto dáta zmeniť alebo odstrániť?

Ak sa prihlásite do eshopu zavlahovesysteny.sk, máte možnosť zistiť, aké osobné údaje o vás evidujeme, môžete tieto dáta upravovať alebo vymazať. Upozorňujeme, že fakturačné údaje nemožno z účtovných dôvodov vymazať ani zmeniť.

V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť a doteraz ste neurobili žiadnu objednávku, stačí poslať e-mail na: info@zavlahovesysteny.sk.

Závlahové systémy

Firma pôsobí na slovenskom trhu už od roku 2009. Zaoberáme sa nákupom a predajom širokého sortimentu a produktov využívaných pri závlahovej a sadovníckej tvorbe.

Našimi partnermi sú významné obchodné firmy a spoločnosti zaoberajúce sa výrobou a predajom závlahových systémov, čerpacej techniky, vodoinštalačného materiálu, vodovodného potrubia, mechanických spojok,...

Firma ponúka viaceré renovované produkty zn. HUNTER, WILO, Varem, Grundfos, Calpeda, ST, Sp a viacerých produktov od renomovaných výrobcov. V širokej ponuke produktov nájdete výrobky európskych a amerických výrobcov.